please wait, site is loading

The penthouse project was challenging to our design team as our Client requested a mezzanine level where the building design had provisioned for a rooftop terrace. Through our Clients request, we managed to coordinate with the Architect to receive a relaxation to allow for an additional level to this high rise. The resulting volumes and spaces which were transparent on both sides became very unique features rarely seen in apartments. The ESD principles were retained with excellent cross ventilation, deep balcony overhangs protecting the glazing from direct sunlight whilst providing extremely transparent spaces. Our clients brief was simple “ We want a home that’s white – with just a bit of colour: black” . Our philosophy was to look to the architecture and blur the lines between interior and exterior, pare back all detailing to enhance the impact of large 3 dimensional volumes. North and South Penthouse.